Манчестър Юнайтед отново разочарова феновете си вчера с равенство 1:1

...
Манчестър Юнайтед отново разочарова феновете си вчера с равенство 1:1
Коментари Харесай

Вълна от недоволство срещу невъзпитания Роналдо

Манчестър Юнайтед още веднъж разочарова почитателите си през вчерашния ден с тъждество 1:1 на 19-ия Нюкасъл, само че държанието на Кристиано Роналдо разочарова някои от почитателите, които пътуваха надалеч, с цел да го видят.

Веднага след края на мача, в който Нюкасъл справедливо стигна до трите точки, част от играчите на Юнайтед бяха поздравени от 3000 почитатели, които пропътуваха съвсем 200 километра при неприятно време, с цел да видят своите любимци. Но не и Кристиано Роналдо.
 Гари Невил сподели кой би трябвало да е управител на Манчестър Юнайтед
Гари Невил сподели кой би трябвало да е управител на Манчестър Юнайтед

Почетино му е любимец

" Засрамете се ", написа фенът и редактор на Юнайтед Анди Митън, отбелязвайки, че Роналдо преди този момент си потегли, без да се сбогува с почитателите - като посетител на Челси и вкъщи против Евертън.

Дори някогашният му съотборник Гари Невил се причисли към рецензиите. " Не можеш да избягаш в края на мача. Винаги обичам този човек, той е най-хубавият, който съм виждала, само че не бягай по този начин. Не одобрявам това ", сподели Невил. Някои почитатели оправдават Роналдо, като споделят, че държанието произтича от желанието за победа и продобиване на титли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР