Манчестър Юнайтед отново разочарова феновете си. Червените дяволи“ не можаха

...
Манчестър Юнайтед отново разочарова феновете си. Червените дяволи“ не можаха
Коментари Харесай

Ново разочарование за Манчестър Юнайтед в Англия

Манчестър Юнайтед още веднъж разочарова почитателите си. „ Червените дяволи “ не можаха да победят Лестър на своя „ Олд Трафорд “ и стигнаха единствено до тъждество 1:1 в мач от 31-ия кръг на британската Висша лига. По този метод на процедура завършват и възможностите на домакините за място в топ 4 и присъединяване в Шампионската лига следващата година, защото те останаха на шесто място, изоставайки с 3 точки от четвъртия Арсенал, освен това с 2 изиграни мача повече.

Лестър има 37 пункта от 28 мача, до момента в който срещите на Юнайтед към този момент са 30. Така " алените дяволи " стигнаха до точката като с нея събират 51 и остават шести, тъй че ще завършат пети следващ сезон без трофей и съвсем несъмнено ще играят в Лига Европа следващата година.
Головете в Манчестър през днешния ден паднаха в рамките единствено на 3 минути като в 63-ата Лестър поведе посредством Келечи Ихеаначо, а в 66-ата Фред изравни с добавка от близко.
Извън състава на домакините остана най-ярката им звезда Кристиано Роналдо, както и заместникът му Единсон Кавани, но Брендън Роджърс също не можеше да разчита на най-изявения си изпълнител Джейми Варди, както и на още четирима контузени футболисти.

Головите положения преди почивката на процедура липсваха, като единствено в средата на първото полувреме подписалият неотдавна нов контракт с клуба Бруно Фернандеш се озова самичък против Каспер Шмайхел, само че вратарят избави с крайник. След паузата Лестър заигра по-активно и съумя да открие резултата. Малко след приключването на първия игрови час Джеймс Мадисън откри Ихиеначо и той не остави шансове на Давид де Хеа. Гостите взеха задатък в 63-ата минута, само че в 66-ата го изгубиха, защото Шмайхел изрита неприятно една топка напред и тя бе овладяна от „ алените дяволи “. Фред подаде на Бруно Фернандеш, чийто изстрел бе отразен от вратаря, само че бразилецът с добавка направи 1:1.
Десет минути преди края на постоянното време Джеймс Мадисън означи гол за гостите, който обаче бе анулиран след интервенция на ВАР поради нарушаване на Ихеаначо против Рафаел Варан при отнемането на топката.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР