Манчестър Юнайтед финишира кампанията във Висшата лига за календарната 2018

...
Манчестър Юнайтед финишира кампанията във Висшата лига за календарната 2018
Коментари Харесай

Възходът на Погба продължава, световният шампион остави неприятния спомен Жозе в миналото с нови два гола

Манчестър Юнайтед финишира акцията във Висшата лига за календарната 2018 година с победа. " Червените дяволи " предстоящо завоюваха семейството си на Борнемут в дуел от 20-ия кръг на Премиършип.

Мачът на стадион " Олд Трафорд " приключи при резултат 4:1. Автор на първите две попадения за спечелилите стана трансформиралият се в " личност нон грата " под управлението на някогашния управител на Юнайтед френски национал Пол Погба. Той се разписа на два пъти, в границите на откриващите 45 минути от срещата.

 Снимка 397726
Източник:

Останалите голове за манчестърци осъществиха Маркъс Рашфорд и Ромелу Лукаку.

" Червените дяволи " се преобразиха след уволнението на Моуриньо и под управлението на краткотрайния управител Оле Гунар Солскяер заиграха атрактивен футбол, постигайки към този момент три победи, с обща голова разлика 12:2.

В същото време " черешките " изгубиха почва под краката си, записвайки единствено две победи и цели осем провали в последните 10 кръга, което разумно прати тима в долната половина на таблицата. За похлупак значимият бранител Саймън Франсис раздра коленна връзка и ще отсъства цели девет месеца.

 Борнемут остава без капитана си Саймън Франсис до края на сезона!
Борнемут остава без капитана си до края на сезона!

Разкъсани кръстни връзки в коляното за футболиста на " черешките "

Маркъс Рашфорд игра мощно като титуляр в предходните два мача на " алените дяволи " и през днешния ден започва измежду титулярите.

Контузията на Крис Смолинг даде опция на Ерик Байи да работи в центъра на защитата, а вдясно от него оперира повратливият Ашли Йънг. Очаквано в игра се завърна в средата на терена Ерера, който получи отмора в предходния кръг.

Именно Рашфорд и Ерера бяха в основата на всичко по-интересно в предни позиции за отбора, що се касае главно до представянето на единайсеторката през първата част на дуела.

 Снимка 397728
Източник:

Още в 5-ата минута Рашфорд направи нещо немислимо, като с поредност от финтове, в жанр " Дейвид Бекъм ", обезврежда трима бранители на противника и прати топката току пред оставения пред празната врата на Борнемут Погба, който я продължи в мрежата за 1:0.



В 33-ата минута пък Ерера се регистрира с магично центриране, още веднъж напомнящо на една от великите " 7 " -ци в историята на " алените дяволи ", Погба изпревари вратаря на " черешките " и бе прецизен за 2:0.



Антони Марсиал асистира на Рашфорд за 3:0 минута преди паузата, а в продължението на първото полувреме Аке надскочи бранителите пред себе си и с глава понижи на 3:1.



Маркъс Рашфорд получи травма в последната борба на неговия отбор за годината във Висшата лига. Нападателят напусна наложително терена двадесет минути преди последния съдийски сигнал.

По първична информация, Рашфорд е получил контузия в слабините.

Заменилият го Ромелу Лукаку се разписа в срещата за 4:1 единствено няколко секунди, откакто се появи на игрището. Това бе и последното попадение в мача.



Малко преди края, за извънредно жестоко и безусловно излишно нарушаване в средата на терена, Байи получи пряк червен картон.



Рекордьорът по трофеи във Висшата лига няма загуба в последните си осем домашен мача за състезание и вкара най-малко по два гола в шест от последните седем дуела пред своите почитатели.

Борнемут загуби последните си пет визити във Висшата лига, както шест от последните седем мача с този противник.

" Червените дяволи " завоюваха три следващи турнирни мача за първи път през този сезон.

 Люк Шоу напуща Манчестър Юнайтед?
Люк Шоу напуща Манчестър Юнайтед?

Футболистът е поискал да продаде дома си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР