Манчестър Сити се върна на второто място в подреждането на

...
Манчестър Сити се върна на второто място в подреждането на
Коментари Харесай

Манчестър Сити взе своето срещу Брентфорд след минимален домакински успех

Манчестър Сити се върна на второто място в подреждането на британската Висша лига, откакто в отсрочена среща от 18-ия кръг надигра мъчно вкъщи състава на Брентфорд.

" Гражданите " завоюваха с минималното 1:0, а в воин за тях се трансформира нападателят Ерлинг Холанд, осъществил единствения гол в мача.

В 71-ата минута норвежецът получи топката наоколо до центъра на терена и за негов шанс състезател на " пчеличките " се подхлъзна, което разреши на голмайстора на процедура да се окаже самичък против противниковия вратар и с обмислен удар да го преодолее, носейки трите точки на своя отбор.

До края момчетата на Пеп Гуардиола можеха да стигнат и до второ попадение, като Холанд даже беше прецизен за повторно десетина минути преди края на постоянното време след асистенция на Кайл Уокър, само че след това се оказа, че англичанинът е бил в състояние на засада.

В последна сметка тази обстановка не повлия на изхода от дуела, който беляза завръщането на домакините на победния път в шампионата след равенството 1:1 против Челси през уикенда.

По този метод Манчестър Сити събра 56 точки, с които се изкачи до втората позиция в класирането директно зад водача Ливърпул, който има 57 пункта. В същото време Брентфорд е на 14-ото място с 25 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР