Манчестър Сити отпразнува спечелената титла на Висшата лига с парад

...
Манчестър Сити отпразнува спечелената титла на Висшата лига с парад
Коментари Харесай

Алкохолът разведри обстановката в празненствата на Манчестър Сити

Манчестър Сити отпразнува извоюваната купа на Висшата лига с церемониал в центъра на Манчестър.

Хиляди почитатели се събраха по улиците на града, с цел да посрещнат своите любимци. Обиколката на града стартира от Националния футболен музей.

Наставникът на първенците Хосеп Гуардиола отпразнува трофея с пура в уста, а неговите ученици пиеха бири и шампанско, до момента в който поздравяваха последователите от рейса. Кевин Де Бройне си призна, че се усеща " леко пийнал " откакто взе микрофона в края на празненствата. Кайл Уокър пък пя песента " We are the champions " на група " Queen ".

Джак Грийлиш от своя страна не пропусна опцията да се пошегува със своя съотборник Бернардо Силва, който бе титуляр при успеха над Астън Вила с 3:2 в последния мач за сезона. Лятното попълнение на " жителите " бе в въодушевление, тъй като не спести и рецензиите си по адрес на Риад Марез.

" Стъпка №1 в мача бе да извадим Риад Марез, тъй като той игра едва, колкото Мигел Алмирон от Нюкасъл. Най-много би трябвало да благодарим на Бернардо Силва, че напусна игра и бе сменен в 68-ата минута ", сподели англичанинът.

Рахийм Стърлинг и Габриел Жезус пропуснаха празненствата заради фамилни аргументи. Това е 8-а купа в историята на клуба.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР