Малцина вероятно знаят, че Microsoft се опита да излезе на

...
Малцина вероятно знаят, че Microsoft се опита да излезе на
Коментари Харесай

Microsoft Band и всички здравни приложения за нея официално са мъртви

Малцина евентуално знаят, че Microsoft се опита да излезе на пазара на обвързваните устройства за здраве, само че това е по този начин, тъй като неговите артикули не съумяха да придобият каквото и да е въздействие. Microsoft Band съществува на пазара от много време, само че малко на брой са си купили гривната и още по-малко я употребяват.
Последната Microsoft Band 2 от 2015 година имаше закривен сензорен OLED екран с резолюция 320х128 пиксела, както и екстри като GPS, пулсомер, 3-осов акселерометър, жироскоп, UV датчик, датчик за температурата на кожата, барометър и други Тогава Microsoft разгласи огромен брой сътрудници , които ще разработят приложения за тяхната нова гривна, измежду които бяха Фейсбук, Twitter, Uber и известния тракер за калории Lose It!.

Това обаче не оказа помощ и гривната бързо изпадна от вниманието на пазара.

Ето за какво Microsoft в този момент реши да направи нещо по въпроса, само че това не е нещо в позитивна тенденция. Базираната в Редмънд компания преди малко разгласи, че ще спре напълно Microsoft Health Dashboard приложенията и услугите на 31 май.

Самата Microsoft Band беше прекъсната през 2017 година, само че тези приложения продължиха да работят, с цел да обслужват тези, които са я купили. Ако сте един от не толкоз многото притежатели на Microsoft Band, би трябвало до 31 май да експортирате всичките си данни.

Освен това, в случай че сте закупили Microsoft Band и синхронизирали данни от нея към Health Dashboard сред 1 декември 2018 година и 1 март 2019 година, имате право на възобновяване на парите ви. Ще би трябвало да кандидатствате за възобновяване след приемане на имейл от Microsoft, в случай че желаете да получите 80 $ за Band 1 или 175 $ за Band 2.

Също по този начин си коства да споменем, че при положение, че Microsoft Band, която притежавате, е покрита с гаранция, ще получите същите суми за възобновяване като тези нагоре.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР