Mall Plovdiv приветства откриването на коледния сезон с истински специално

...
Mall Plovdiv приветства откриването на коледния сезон с истински специално
Коментари Харесай

Дядо Коледа „кацна“ на покрива на Mall Plovdiv и официално откри коледния сезон с уникални подаръци и послание към доброто

Mall Plovdiv приветства откриването на коледния сезон с същински особено събитие, което се организира на 2-ри декември и напълно пресъздаде коледната магия. Самият Дядо Коледа кацна на покрива на мола и дружно със Снежанка и джуджето Шини Упатрий  раздаде въодушевление и подари на най-послушните деца и гости на Mall Plovdiv общо 1000 подаръка, вплитащи в себе си историята на майсторството и съпричастността.
Прочетете още
Акцентът на празника, несъмнено, беше зрелищното идване на Дядо Коледа и джуджето Шини Упатрий. Двамата кацнаха на покрива на Mall Plovdiv непосредствено от Лапландия и се спуснаха по фасадата на комерсиалния център пред погледите на децата и посетителите на комерсиалния център.

Добрият дъртак и помощниците му зарадваха децата с редица неповторими дарове. Част от тях бяха възхитителните ръчно направени коледни играчки, дело на майсторите от СПХУ -  обществено дружество за хора с увреждания в Пловдив. Играчките са направени деликатно по комплицирана технология на над 250 години. Всяка от тях е неповторима сама по себе си, тъй като се създава и рисува ръчно. Дори и да желаят, художниците няма по какъв начин да основат две идентични играчки, което ги прави единствени по рода си. Това, което прави играчките същински специфични, е и значимото обръщение, криещо се зад тях. СПХУ   обезпечава благоприятни условия за претовареност на хора с увреждания в Пловдив. Подкрепяйки това дружество, общността интензивно способства за подобряването на живота на хората с увреждания, насърчавайки интеграцията им в обществото и повишавайки цялостното им богатство.



Сред стоплящите сърцето дарове бяха и очарователните творения на фондация " Майко Мила " и тяхната идея " Оле Мале ". Ръчно направените играчки, измежду които плюшените еленчета Рудолф, коледните гномчета и радостните коледни декорации, освен вдъхнаха живот на магията на Коледа, само че и поддържаха още една значима идея. Инициативата на " Майко блага " подкрепя майките на деца с увреждания в цяла България. Осъзнавайки провокациите, пред които са изправени тези майки, фондацията улеснява опцията им да работят от у дома, подпомагайки себе си и децата си.

Играчките на " Майко Мила " са освен знаци на празничния сезон, само че и знаци на поддръжка за тези майки, които им разрешават да играят дейна роля в живота на децата си, като в същото време изкарват прехраната си.

Дядо Коледа дойде в Mall Plovdiv и с най-верния си асистент - джуджето Шини Упатрий. Двамата избраха точно комерсиалния център за първото си посещаване, трансформирайки го в най-запомнящата се спирка на положителния дъртак. Семейства и гости откриха коледния сезон, наслаждавайки се на празничната атмосфера, очарователната декорация, духът на коледната магия, който се носеше из целия Mall Plovdiv.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР