Малко момиченце бе извадено живо от спасителите в Измир изпод

...
Малко момиченце бе извадено живо от спасителите в Измир изпод
Коментари Харесай

Извадиха малко момиченце от развалините в Измир

Малко момиченце бе извадено живо от спасителите в Измир отдолу под руините на изцяло разрушена постройка 91 часа след земетресението в петък, заяви СиЕнЕн-Тюрк.

Спасители чули писъците на дребната Айда Гезгин и часове по-късно съумяха да я извадят на носилка, до момента в който екипи не престават да търсят оживели в руините на блок с пет жилището, оповестява организация Ройтерс. Вчера, след 65 часа прекарани под руините, спасители извадиха и тригодишната Елиф Перинчек. Нейна фотография, на която крепко стиска палеца на своя избавител, се трансформира в знак на вяра и на волята за живот след разрушителния трус.

Службата по ръководство на бедствия и изключителни обстановки на Турция заяви, че починалите при земетресението в Егейско море към този момент са 92-ма, а 994 са ранени.

"Спасителните работи сега вземат участие към 8 000 души, 25 кучета-спасители и над хиляда транспортни средства, които не престават да търсят живи в руините на рухналите здания ", се споделя в известието.

На 30 октомври в Егейско море в западната част на Турция бе записано земетресение с магнитуд 6,6 по Рихтер, като епицентърът му бе на дълбочина 16,5 км.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР