Малко момче се натъкна на нещо много необикновено под мост

...
Малко момче се натъкна на нещо много необикновено под мост
Коментари Харесай

Дева Мария се появи на стената на канал в Колумбия

Малко момче се натъкна на нещо доста неизмеримо под мост в колумбийския град Нобса. Прибирайки се към дома си, той минал по моста над канала. Изведнъж чул чудноват звук, наподобяващ ръмжене на малко животно. Когато слязъл, с цел да види кой издава странния тон, вниманието му било привлечено от извънредно леке, формирано на стената от стичащата се по тръбите вода. Формата и типът на петното наподобявали облика на Богородица.



„ Синът ми е видял лика на Дева Мария. А когато е почнал да снима, петното се раздвижило. Той паднал на колене и почнал да се моли. След това дотича при мен, само че аз не му повярвах, до момента в който не видях това знамение с очите си”, споделя майката на момчето.



След като фотографията на дребния станала обществено притежание, локалните почнали да прииждат към святото място, с цел да видят чудото с очите си и да се помолят.

От локалната черква обаче побързаха да призоват вярващите да не прибързват в изводите до цялостно изследване на фотографията и узаконяването й.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР