Малко дете е настанено в шокова зала на УМБАЛ-Бургас след

...
Малко дете е настанено в шокова зала на УМБАЛ-Бургас след
Коментари Харесай

Извънредно! Верижно меле блокира пътя Бургас-Созопол, линейка хвърчи с малко дете

Малко дете е настанено в шокова зала на УМБАЛ-Бургас след тежък пътен случай на пътя Бургас-Созопол. Сблъсъкът е станал в правата след Росенец, оповестява Флагман.бг.
Ударили са се три транспортни средства – два бели камиона и черен голф с бургаска регистрация. В немското возило са се придвижвали дребното дете и татко му. Малчуганът е бил на задната седалка със столче и колан. Ударът обаче е бил много мощен, от фотосите се вижда, че задното стъкло е счупено, а целият багажник е килнат.
„ Първият бял бус спря внезапно, в региона вършат ремонт. В този миг черният Голф спря на милиметри от него, само че лидерът на втория бял камион очевидно не е видял и безусловно се заби в него “, споделя очевидец.
Междувременно по същото трасе, само че в посока Созопол-Бургас, е станала втора злополука сред зелен Голф с ямболска регистрация и наследник бус. По първична информация, водачът на зеления Голф е спрял, с цел да окаже помощ на потърпевшите от първия случай. Когато паркирал колата си покрай банкета е бил затрит от лидера на синия бус. От удара пък той се озовал в канавката.
Шофирайте деликатно по трасето. На място има полицейски патрули.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР