Малката Виктория Асева Асенова изненада кмета на Община Ловеч Корнелия

...
Малката Виктория Асева Асенова изненада кмета на Община Ловеч Корнелия
Коментари Харесай

Малка певица с 18 награди пя на кмета на Ловеч

Малката Виктория Асева Асенова изненада кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова като изпя в кабинета две песни – песента „ На татко си щерка “ и коледна ария.

Посещението бе израз на признателност за поддръжката, оказана на младия гений от страна на кмета. Виктория към този момент е притежател на 18 награди от разнообразни фестивали в страната, като това са доста грамоти и медали. Част от тях бе донесе при кмета. На въпрос коя е най-ценната, Вики отговори: „ Всички награди са ми скъпи! “

Виктория пее от петгодишна възраст в разнообразни жанрове – международни шлагери, фолклор, религиозни песни. Председатели на журитата са били известни имена като Лили Иванова, Мими Иванова, Веселин Маринов. Сега се готви за участия в изяви в Тутракан и Варна.

Вики е ученичка във втори клас на единственото Частно начално учебно заведение „ Свети Седмочисленици “, тя бе придружена  от своите учители. 

Като певица Вики промотира освен своя гений и учебното заведение, само че и община Ловеч, акцентира Детелина Карапетрова, която е класен началник на втори клас. Отец Любомир Казашки, секретар на Ловчанската митрополия и също учител в учебното заведение, описа за всекидневието на децата.

Кметът подари на гостенката коледен пакет и специфична грамота за отличното показване в национални и интернационалните награди в раздел вокално изкуство, като й пожела да следва фантазиите си с труд и непримиримост.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР