Малка Беларус е в състояние да противостои на най-големите държави.

...
Малка Беларус е в състояние да противостои на най-големите държави.
Коментари Харесай

Лукашенко в атака! Отправи световна заплаха

Малка Беларус е в положение да противостои на най-големите страни. Това сподели президентът на Беларус, Александър Лукашенко, на среща в Министерството на защитата по въпросите на гарантирането на военна сигурност, съобщи формалната беларуска телеграфна БелТА.

Според президента по принцип се счита, че е мъчно да се води битка с тези страни, които имат освен военна мощност, само че и огромно население. " Днес обаче изходът от военните дейности към този момент не зависи от този фактор, както преди, " обърна внимание главнокомандващият, цитира news.bg.

" Трябва да се води война не с цифри, а с умеене, както в миналото споделяше нашият прочут пълководец (генералисимус Александър Суворов). Това придобива особена новост през днешния ден и допуска, че даже такава дребна страна като Беларус е изцяло способна да устои на най-големите страни ", сподели Александър Лукашенко. " Но още един път наблягам: горещата война е това, което знаем по какъв начин да водим и ще водим, в случай че не дай Боже би трябвало. Информационната борба, която предшества гореща война и съпътства всяка военна борба, е доста значима, " отбелязва още беларуският президент.

Лукашенко, който се смята за най-близкият до съветския президент Владимир Путин държавен глава, резервира поста си значително с поддръжката му по време на невижданите митинги след изборите през месец август 2020 година, които опозицията и множеството страни в Европа и НАТО смятат за фалшифицирани.

Той постоянно прави остроумни и от време на време гръмки изказвания, само че до момента страната му е единствено въздържан участник в съветската експанзия в Украйна. Беларуската територия се употребява за плацдарм за съветските войски за офанзиви против Украйна, само че към този момент няма данни беларуски военни да са взели участие по какъвто и да е метод във войната в прилежащата страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР