Малдивите, Занзибар – свикнали сме да свързваме името на горещата

...
Малдивите, Занзибар – свикнали сме да свързваме името на горещата
Коментари Харесай

За Великден: Ни Ло смени Малдивите със Сапарева баня

Малдивите, Занзибар – привикнали сме да свързваме името на горещата Николета Лозанова, все с екзотични дестинации, изключително по празниците. Но за този Великден тя захвърли компаса и си остана изненадващо в България.

Отново обаче се отдаде на първокласни капризи, само че в хотел в Сапарева баня, където цените за стая започват от скромните 177 лева за нощувка, а жилищата се котират по 260 лв. за ден. Слънчеви бани и занимания в басейна – по този начин прекараха светлите празници Ни Ло и обичаният й – вратарят на ПФК „ Левски “ Николай Михайлов.

Сексапилната брюнетка не пропусна да се похвали и с няколко фотоса от почивката си в Инстаграм, като още веднъж акцент беше бельото й, а на една от фотосите се вижда татуираната ръка на футболната й възлюбена, която я прегръща на ръба на приличното. Припомняме, че

Лозанова се завърна от скъпа екскурзия на Малдивите преди седмица а за зимните си празници – рождения и имения си ден, тя се отдаде на екзотика в Занзибар.

Още много родни хубавици избраха този път да са покрай родното гнездо и да пропуснат кошмарния трафик. Така направи Светлана Гущерова, която все по-рядко пуска непрофесионална фотография в обществените мрежи. Великден беше изключение, с цел да се похвали с две дузини начервени яйца и прегръдка от обичания. Друга плеймейтка – Златка Димитрова, прекара празниците във фитнеса. От залата пусна фотоси и Джулиана Гани, само че тя избра да поддържа форма в прилежаща Гърция, където се любува и на плажа в курорт покрай Солун.

Две от най-красивите носителки на короната на Мис България – Габриела Василева и Нанси Карабойчева, пък
избраха да си кажат „ Христо Воскресе “ в чужбина.

Русокосата красавица от село Юнаците, която се окичи с тиарата на най-хубавата българка през 2013 г, се препича на мексиканско слънце дружно със брачна половинка си – волейболния национал Добромир Димитров. Нейната предшественичка, Габриела пък е в сантиментална Флоренция дружно с годеника си – предприемача Георги Захариев. Чаровницата на родната поп сцена Михаела Филева е стегнала куфарите за Куба и предизвести почитателите си през Инстаграм, че няма да е на линия известно време. Преди това обаче пусна малко клипче по какъв начин дружно с останалите треньори от „ Гласът на България “ - Графа, Камелия и Иван Лечев, се борят с великденски яйца.

Деян Донков пък избра да разпусне край Дунава, където заведе обичаната си Радина Кърджилова и сина им Христо. Звездата на Народния спектакъл се любува на хубавото време и не стопира да споделя с почитателите си какви разходки прави край граничната река в почивните дни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР