Максималните температури на морския бряг ще останат почти без промяна

...
Максималните температури на морския бряг ще останат почти без промяна
Коментари Харесай

Слабо захлаждане на времето днес

Максималните температури на морския бряг ще останат съвсем без смяна – към 9°-10°, само че в останалата част от страната едва ще се намалят и ще бъдат  сред 9° и 15°, в София - 10°, оповестява Българска национална телевизия.

Ще доминира слънчево време, с по-значителна облачност в Североизточна България и по Черноморието, само че основни превалявания не се чакат. Ще се усили вятърът от североизток, по-съществено в следобедните часове.



В планините ще духа сдържан, по високите елементи - мощен северен вятър. Ще доминира облачно време, само че основни превалявания не се чакат.

След краткотрайното захлаждане през днешния ден, през идващите дни температурите ще тръгнат нагоре още веднъж. Ще доминира слънчево време, с повече облаци и условия за слаби валежи в източните и южните региони от страната.

През нощта против неделя облачността бързо ще се усили и в неделя ще бъде облачно, с превалявания от дъжд. Със мощен североизточен вятър ще нахлува  по-студен въздух, температурите бързо и внезапно ще се намалят и в Северна и Западна България дъждът ще премине в сняг.



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско им
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР