Максим Генчев не се отказва от идеята президентската дъщеря Дарина

...
Максим Генчев не се отказва от идеята президентската дъщеря Дарина
Коментари Харесай

Максим Генчев култов! Думите за щерката на Радев

Максим Генчев не се отхвърля от концепцията президентската щерка Дарина Радева да играе ролята на кралица Сара Теодора в новия му филм. Това призна самият режисьор пред " България Днес ".

" Защо да я променям, да не е прокажена? Дарина наподобява красиво, кралица Сара е била такава. Момичето лишено ли е от правата на българските актьори единствено тъй като е в роднинска връзка с президента?
-->
„ На кастинга пристигнаха 10 девойки, които аплайваха за ролята. Избрах Дарина, без да знам коя е ", споделя Генчев, който първоначално даже не афишира обществено в каква роля ще влезе младата студентка от класа на доцент доктор Пенко Господинов. Чак по-късно счита, че Дарина може да получи основната роля на кралица Сара Теодора.

" Откакто съм си направил режисьорски кастинг с актьорите, съм обявил това. Преди два месеца се случи то ", споделя Генчев.

Драмата с участите на президетската дъщеря в новия кино лентата на Максим Генчев се разигра в Народното събрание, след излъчването на лентата " Ботев " по Българска национална телевизия. Полемиката към качеството на кино лентата стана мотив за чуване на генералния шеф на медията Емил Кошлуков в парламентарната комисия по просвета и медии.

Корнелия Нинова, която е член на комисията, попита Кошлуков за дъщерята на президента - 22-годишната Дарина, новия филм на Генчев и присъединяване на Българска национална телевизия в него. И видя там спор на интереси
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР