Максим Бехар бе обявен от американското списание PRWeek за най-добър

...
Максим Бехар бе обявен от американското списание PRWeek за най-добър
Коментари Харесай

PRWeek обяви Максим Бехар за най-добър PR професионалист в Европа


Максим Бехар бе разгласен от американското списание PRWeek за най-хубав PR експерт в Европа. Той е основен изпълнителен шеф на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Президент на Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария.

Наградата бе оповестена на специфична гала онлайн в Лондон на влиятелния интернационален конкурс PRWeek Global Awards 2022, проведен от най-авторитетното издание за обществени връзки в света PRWeek. Максим Бехар получава премията „ Най-добър PR експерт в Европа “ за повторно. Първото отличие му бе връчено по време на специфична онлайн гала през 2020 година

Освен PR експерт с дълготраен опит и някогашен Президент на най-влиятелната PR организация в света ICCO, Максим Бехар е сегашен шеф по интернационалното развиване на организацията. Той бе определен и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Бехар е създател на една от най-хубавите книги за PR сега – „ Световната PR гражданска война “. Издадена в началото в Съединени американски щати, книгата реализира незабравим триумф и в продължение на две седмици бе преди всичко по продажби измежду новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com. Максим Бехар е и единственият българин, вписан в Стената на славата на ICCO.

„ Да бъда PR експерт е премия единствено по себе си, а да бъда най-хубавият в Европа е голяма чест и благодарност. Изключително съм благополучен и признателен още веднъж да получа толкоз влиятелно отличие и скърбя, че не съумях персонално да получа премията заради реализирането на значим PR план в България. Нивото на триумф, което тази премия изисква, е следващото доказателство за усиления труд, който поставям аз и моя екип в компанията да развиваме промишлеността у нас и да реализираме отлични резултати с всеки от многочислените ни планове “ , разяснява Максим Бехар, CEO на М3 Communications Group, Inc.

Победителите в PRWeek Global Awards 2022 се избират от, формирано от потвърдени специалисти в сектора от целия свят. Церемонията по връчване на премиите се състоя онлайн за пръв път от две години насам, което направи събитието още по-вълнуващо за участниците и неговите уредници.

Подробна информация за състезанието и спечелилите ще откриете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР