Македонският треньор Чедомир Яневски се срещна вчера със собственика на

...
Македонският треньор Чедомир Яневски се срещна вчера със собственика на
Коментари Харесай

Чедомир Яневски преговаря два часа с боса на ЦСКА-София

Македонският треньор Чедомир Яневски се срещна през вчерашния ден със притежателя на ЦСКА-София Гриша Гавчев в столицата. Той е в София от сряда и е отседнал в хотел в покрайнините на града, а през вчерашния ден е имал първа среща с Ганчев. Тя се е провела малко след 13 часа и е траяла най-малко 120 минути, като се очакваше на нея двете страни да се схванат по всички елементи за възможен контракт.

Македонецът е сложил персоналните си условия и е оповестил, че ще работи с огромно наслаждение и цялостна отдаденост. Той е настоял да докара собствен екип, а в този момент се чака отговорът на клуба. Двете страни са се разбрали да обяват решението си при започване на новата седмица.

Яневски би трябвало да бъде показан откакто премине и последният мач от шампионата против Берое. Македонецът също по този начин е изискал да взе участие в лятната селекция или най-малко да утвърждава препоръчаните играчи.

Той не желал да поема отговорност за играчи, които други водят и постановат, а той единствено да ги тренира. В Македония наблюдават протичащото се към договарянията, само че Яневски не дава изяления. В Скопие спекулираха, че той ще получава 50 000 евро на месец, само че това надали ще се случи.

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР