Макар новият сезон на Ергенът“ все още да не е

...
Макар новият сезон на Ергенът“ все още да не е
Коментари Харесай

Изтече името на победителката в „Ергенът 3“: Алек Младенов избрал майка с дете

Макар новият сезон на „ Ергенът “ към момента да не е стартирал, името на победителката към този момент е ясно! В уеб страницата Intrigi.bg изтече информация кои са двете финалистки в риалити шоуто, както и коя е избраницата на милионера Александър Младенов.
Тя се споделя Надежда Вишева и е майка на 9-годишно момченце. Нани, както я назовават всички, освен е извънредно красива и без пластични корекции, само че и блеснала пред останалите участнички с разсъдък и гений в разнообразни области.
Според двама самостоятелни източници на уеб страницата Intrigi.bg на финала Алек е трябвало да избира сред хубавиците Нани Вишева и Маги Томова. Спира се на Надежда, в която бил мощно влюбен.

А Нани в действителност си заслужава. Тя е извънредно артистична натура и се занимава с много неща по едно и също време. Освен че е художник, тя е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата.
Блондинката се грижи извънредно добре за тялото си и наподобява безупречно. Обича да пътешества и да опитва с разнообразни рискови спортове. Именно разностранната й персона сграбчила Алек, който си падал по завладяващи дами. Липсата на пластични корекции по лицето й дали спомагателен превес в избора на Ергена.
По време на фотосите на предаването Алек и Нани в действителност се влюбили бясно един в различен, разкриват наши източници. Загадка остава обаче дали връзката им продължава отвън шоуто, когато и двамата са се върнали в действителността.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР