Макар да страни от политиката, актрисата Катето Евро чака промени

...
Макар да страни от политиката, актрисата Катето Евро чака промени
Коментари Харесай

Драма за пенсия, какво сполетя Катето Евро

Макар да страни от политиката, актрисата Катето Евро чака промени след изборите. Най-важната от която е да получи късмет да се пенсионира.

Звездата от " Оркестър без име " признава, че поради дребен трудов стаж не може да стартира да получава обикновено заплащане на старини. Евро може да получи единствено обществена пенсия, която сега е 247 лв.. Тя обаче се дава на 70-годишна възраст, което значи, че на актрисата й остават още четири години.
-->
" Дано да дадат по-рано и да е малко по-висока ", надява се Катерина.

Знаменитата актриса не крие, че ненапълно сама е отговорна за ситуацията, в което е изпаднала, само че такива са били изискванията за работа в актьорските среди.

" Имам 12 години трудов стаж по документи. Повечето ми задължения са били без контракт ", удостоверява актрисата.

Затова тя към момента работи интензивно, с цел да се устоя. На светско събитие даже се пошегува, че ще одобри всевъзможни рекламни оферти, тъй като няма други приходи, напомня столичен ежедневник.

" Не съм мислела като млада, че ми трябват толкоз години за пенсия ", оплака се още актрисата. Въпреки неволите Катето Евро остава положителна и се заканва, че до момента в който може, ще работи, тъй като това я кара да се усеща добре.

В момента актрисата е щастлива от новината, че напълно скоро ще има нови попълнения в фамилията си, като подметна, че това са бебета кучета, а не внучета. Феновете, несъмнено, й пожелаха да стане същинска баба и синът й Сашо Кадиев да я зарадва с внуче и от настоящата му половинка - манекенката Ивелина Чоева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР