Мажоритарният собственик на Левски“ Наско Сираков отправи послание към феновете

...
Мажоритарният собственик на Левски“ Наско Сираков отправи послание към феновете
Коментари Харесай

,,Синя“ България е на крака! Наско Сираков трогна всички: „Левски“ е създаден, за да побеждава!

Мажоритарният притежател на „ Левски “ Наско Сираков насочи обръщение към почитателите на клуба по случай Коледа. Легендарният нападател употребява формалния уебсайт, с цел да има благодари за поддръжката през годината.

Ето цялостното послание на Сираков:

„ Скъпи Левскари!

В навечерието на Бъдни вечер желая да благодаря на всички Вас за невероятната поддръжка. Искам да пожелая на всеки един от вас и неговото семейство здраве, обич и разцвет!

Нека Новата 2023 година бъде богата на “сини ” победи и на мощна поддръжка от Вас, нашите правилни почитатели, както до момента. Нека да приключим сполучливо историческата Мисия за спасяването на най-обичания футболен клуб в България – “Левски ”!

Искам да Ви уверя, че „ ПФК Левски ” ще продължи да върви самоуверено по своя прогресивен път, който скоро ще го изведе на върха. Там, където му е мястото!

Благодаря на Станимир Стоилов, който има главен принос за спечелването на Купата на България и за развиването на тима. Благодаря на неговия щаб, на треньорите от Детско-юношеската школа, на всички футболисти, на управлението на клуба, на администрацията на „ ПФК Левски ”, на Управителния и Надзорния съвет на клуба за безспорната им отдаденост към отговорностите и работата. Благодаря на Пламен Петров за развиването на клубния магазин. Желая на всички тях и техните фамилии здраве и благополучие.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР