Мажоритарният собственик на Левски, Наско Сираков, отговори на Гриша Ганчев,

...
Мажоритарният собственик на Левски, Наско Сираков, отговори на Гриша Ганчев,
Коментари Харесай

Разкритие. Как Сираков ще купи Гриша Ганчев

Мажоритарният притежател на Левски, Наско Сираков, отговори на Гриша Ганчев, както и опреверга изказванията, че ще посещава Васил Божков в Дубай. Той беше посетител в предаването " На фокус " по NOVA.

Припомняме, че преди дни босът на ЦСКА сподели следното: " С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия з.....к ли? " Шефът на Левски обаче показа, че не се е засегнал от изявлението, призвайки, че Ганчев е измежду най-влиятелните и богати хора у нас.

Той не пропусна и да отхвърли изказванията, че ще върви в Дубай, с цел да се среща с някогашния притежател на Левски Васил Божков.

" Гришата беше прав с изявлението си. Истината е – никой в Левски не може да купи олигарх като Гриша Ганчев. Много мъчно може да си показа някой, че мач Левски – ЦСКА може да бъде платен. Няма подобен мач в последните 40 години, подсигурявам “.

„ Никога не разясня ЦСКА. Гледам личната градина и ние имаме доста за доизкусуряване. Сигурен съм обаче, че Левски ще е още по-силен следващата година. Никога не съм споделил, че ще вървя при Божков. С Илияна обичаме да вървим в Дубай на отмора. Всичко друго са спекулации “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР