Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира темата за интереса

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира темата за интереса
Коментари Харесай

,,Синя“ България се тресе! Наско Сираков хвърли бомба за Юнайтед Груп. Остава ли Мъри?!

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков разяснява тематиката за интереса на „ Юнайтед Груп “ към акциите на клуба. Това се случи по време на срещата с почитатели на „ сините “ в Карлово. Както е известно, през вчерашния ден отборът от „ Герена “ гостува за благотворителен мач на локалния Левски (Карлово) и завоюва с 4:0, а всички доходи бяха дарени за потърпевшите от наводненията в района през последните седмици.

„ Нямам визия дали от „ Юнайтед Груп “ харесват Мъри Стоилов, само че на този стадий аз го одобрявам – пошегува се легендата на Левски. – Те организират одит, който е към своя край, и в случай че имат интерес, а мисля че имат, най-нормалното нещо е да ме потърсят, с цел да беседваме. Предполагам, че това ще се случи до дни или седмици “, добави Сираков, предава БЛИЦ.

Той анонсира, че представителите на компанията на сърбина Драган Шолак, ще договарят с него, Иво Ивков, Даниел Боримиров и Станимир Стоилов. И четиримата през вчерашния ден участваха на срещата с почитателите в Карлово.

„ Част от интереса на компанията към Левски се дължи значително на това, че Мъри е треньор “, разяснява Наско на въпрос за оставката, която Стоилов анонсира при положение на промяна на собствеността.

„ Като ръководители ще дадем на новия притежател опция да избере своя екип, без да слагаме условия. Това не значи, че те няма да договарят с Мъри “, отсече Сираков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР