Мажоритарният собственик на Левски“ Наско Сираков излезе с позиция след

...
Мажоритарният собственик на Левски“ Наско Сираков излезе с позиция след
Коментари Харесай

Сираков към бивш шеф в „Левски“: Вие сте в будна кома, а не клубът. Имате бели петна в паметта

Мажоритарният притежател на „ Левски “ Наско Сираков излезе с позиция след общото заседание на акционерите на клуба. Той отговори на някогашния член на надзорния съвет на „ сините “ и финансист Петър Ганев.
„ Левскари, след Общото заседание на акционерите един някогашен член на Надзорния съвет се опита за следващ път да всее ужас в „ синята “ общественост с изказванията си. В името на истината съм задължен да отговоря на казаното от него.
Петър Ганев разгласи, че ПФК „ Левски “ е в будна кома. Господин Ганев, не мисля, че ПФК „ Левски “ е в будна кома, а Вие. Фактът, че 7 месеца сте отвън Надзорния съвет евентуално е повода за появяването на бели петна в паметта Ви. И евентуално сте не запомнил по какъв начин изглеждаше класирането по това време предходната година – тотално изгубени шансове за купата – 12 точки от първото място в класирането и няколко дни по-късно отпадане от шампионата за Купата на България.
Относно коментара Ви, че Даниел Боримиров не става за изпълнителен шеф, съм извънредно щастлив, че това не зависи от Вас, а моето мнение се разграничава доста от Вашето. Откакто господин Боримиров е изпълнителен шеф, са импортирани към 5 млн. лв. по сметките на Национална агенция за приходите, от които 2.5 млн. по главницата на дълга към страната. Само подсещам, че при Вашия обичан изпълнителен шеф господин Ивков (чието предопределение е най-голямата ми персонална неточност в ръководството на клуба), който защитавахте и продължавате да защитавате в телевизионните студия, за година и половина бяха насъбрани невижданите над 4.5 млн. лв. задължения към Национална агенция за приходите.
Между другото, до момента в който Вие, господин Ганев, бяхте в Надзорния съвет на ПФК „ Левски “, гласувахте толкоз пъти „ въздържал се “, по всевъзможни значими за клуба въпроси, че в случай че бяхме Ви плащали за това, можехте самичък да платите дълга на клуба към Национална агенция за приходите.
Относно цените на футболистите на „ Левски “, ще Ви отговоря единствено, че съм доста благополучен, че не ги определяте Вие.
Относно изказванията Ви, че клубът и почитателите са разграничени, желая единствено да Ви припомня цялостния стадион с „ Айнтрахт “. Тогава даже от управлението на немския клуб бяха изумени от поддръжката и ни поздравиха. Напомням Ви, че „ Левски “ игра плейофен кръг за влизане в групи на европейски шампионат за пръв път от над 10 години, а цялостен стадион „ Васил Левски “ единствено със „ сини “ почитатели не бяхме виждали от 15. Пълните трибуни на „ Герена “ в другите евромачове също потвърждават какъв брой несъстоятелни са изказванията Ви.
Въпреки Вас и ръководството на хора като Вас в предишното, „ Левски “ върви в вярната посока. Показват го изнесените от управлението числа и цялостното показване на тима. Ваш, Наско Сираков “, гласи изказването на именития нападател.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР