Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков даде интервю за Труд

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков даде интервю за Труд
Коментари Харесай

Наско Сираков изуми! Какво сравнение направи

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков даде изявление за Труд Нюз, в което имаше някои много любопитни изявления. Ето част от тях.

" Дали ментор ще е Елин Топузаков или някой различен, ще забележим, животът продължава. „ Левски “ може без всеки, безусловно без изключение. Няма какво да униваме и да се връщаме обратно. Във футбола постоянно съм казвал, че няма през вчерашния ден, а през днешния ден и на следващия ден.
-->
Иначе да, откакто има нещо, което върви, а тимът се развива, постоянно е неприятно, когато се стигне дотук. За мен е ненадейно, само че аз съм се сблъсквал с какви ли не обстановки и неприятности. Ако започнеш да съжаляваш и да гледаш обратно, доста по-трудно ще влезеш още веднъж в верния коловоз.

Предполагам, че и Стоилов има потребност от време, с цел да му се проветри главата.

Продължавам да го вардя в загадка какво се чака за Левски.. В момента, в който се случи, „ синята “ общественост ще бъде известена.

 Всички доходи, които постъпят, ще бъдат вкарани в Национална агенция за приходите. На този стадий точни суми не мога да дам, най-добре е основният счетоводител на клуба да разяснява тематиката.

Казвам това, което мисля и чувствам. Знам, че на някои хора не им харесва, само че доста малко ме вълнува. Истината е, че сега аз съм мажоритарният притежател на „ Левски “.

Умея да деля професионалните от персоналните връзки. С Боби в персонален проект нямаме проблеми, аз имам искания към работата на футболния съюз и по тази причина ги показвам.

Съжалявам доста, аз не съм продажница на повикване, тъй като почитателите решили 4 дни преди Общото заседание да си вършат среща с управлението.

Никога не съм бил с защита и нямам желание. Заплахи съм получавал от обикновени видове, само че те не знаят с кой си имат работа. Това не може да ми влияе или да ме уплашат току-тъй.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР