Мъжкият национален отбор по волейбол остана без мениджър малко повече

...
Мъжкият национален отбор по волейбол остана без мениджър малко повече
Коментари Харесай

Националите по волейбол останаха без мениджър заради Лазаров

Мъжкият народен тим по волейбол остана без управител малко повече от месец преди олимпийската подготовка в Берлин (Гер, 5-10 януари). Досегашният управител Стефан Чолаков бе освободен изненадващо от поста предходната седмица с решение на президента на федерацията Данчо Лазаров. В последните дни на Чолаков е било препоръчано да се върне на поста, откакто Борислав Кьосев и Евгени Иванов са отказали да го заемат, само че той е отхвърлил поканата поради дейностите на Лазаров.

" От федерацията ми предложиха да си извърша уговорката, само че отхвърлих. За мен цялото това нещо, като се изключи че е обидно, е и неуместно. Абсолютен фарс. Инициативата за връщането ми бе поета от Борислав Кьосев, на който преди този момент Данчо Лазаров е предложил да заеме мястото ми. Това става, откакто получава отвод от Евгени Иванов. Разговарях оня ден с Пушката, той удостовери, че това се е случило преди седмица. Евгени отклонил предлагането с претекста, че не демонстрира интерес. След това се насочва към Кьосев, който мисли известно време и стига до извода, че не е задоволително във вътрешността в материята и е най-добре в последна сметка аз да си извърша уговорката. Кьосев и изпълнителният шеф Станислав Николов се обадили на Лазаров и той приел доводите им. Срещнах се с Кьосев и Николов и им споделих какво мисля по въпроса. Не одобрявам този метод на работа на Лазаров с хората и най-много да те употребяват, когато има напън, а по-късно даже не разбираш,че са ти били шута. Проблемът е, че това се е трансформирало в процедура през годините ", сподели Чолаков пред " Спортал ".

Той изясни, че е приключил по-голямата част към организацията за олимпийската подготовка. Чолаков се надява селекционерът Силвано Пранди и сътрудниците му от щаба да схванат решението му да не се връща на поста.

Вчера 51 клуба публично желаеха привикване на изключително Общо заседание, заяви " Спортал ". Юристът на инициативния комитет за промени в българския волейбол е внесъл настояването събранието да се организира на 16 януари 2020 година Опозицията издигна сегашния вицепрезидент Любомир Ганев за президент на федерацията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР