Мъжкият и женският отбор на Байерн Мюнхен отпразнуваха титлите си

...
Мъжкият и женският отбор на Байерн Мюнхен отпразнуваха титлите си
Коментари Харесай

След Барселона: В Байерн също титли заедно празнуват жени и мъже

Мъжкият и женският тим на Байерн Мюнхен отпразнуваха купите си в Бундеслигата по традиция на площад " Мариенплац " в града.

Жените победиха изпадналия Потсдам с 11:1 в неделя в последния кръг за сезона, с цел да вземат пета купа на Германия, ден откакто мъжете завоюваха трофея за 11-а поредна година.

Феновете бяха поканени да дойдат на централния площад в Мюнхен по-рано от нормално, с цел да гледат женския мач на огромни екрани. Бяха пуснати и рейсове сред базата на Байерн, където се организира женският мач, и " Мариенплац ".

" Това беше сезон на упорита работа. Беше неописуемо ", сподели нападателката Клара Бул.

По-късно двата тима се появиха на балкона на кметството под бурните овации. Те демонстрираха трофеите, а всички бяха облечени в обичайни баварски облекла.

" Поздравления! Ще се забележим следващата година ", съобщи кметът на Мюнхен Дитер Райтер.

" Невероятно сме щастливи, че всичко си пристигна на мястото и в този момент можем да споделим страстите дружно ", съобщи нападателят на Байерн Томас Мюлер за ARD.

През 2015 и 2016 година мъжкият и женският отбор на Байерн също стояха дружно на балкона с трофеите си, с цел да честват с почитателите.

През 2021-а двата състава също завоюваха купите, само че празненството беше анулирано поради пандемията от ковид.

" Няма по-добра заран от тази, откакто сте спечелили купата ", сподели треньорът на Байерн Томас Тухел, празнувайки първия си трофей в Бундеслигата, откакто преди този момент беше треньор на Борусия Дортмунд и Майнц 05.

По същия метод в Барселона дамският и мъжкият тимове отпразнуваха дружно купите си. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР