Мъжете Раци се славят като перфектните бащи, отговорността не е

...
Мъжете Раци се славят като перфектните бащи, отговорността не е
Коментари Харесай

Дали ще е добър баща? Зодията му го издава

Мъжете Раци се славят като съвършените татковци, отговорността не е за Стрелците.

Астрологията малко или доста подсказва какви са личностните черти на дадена персона, включително и какъв родител ще бъде.

Ето за какво всеки мъж по друг метод реагира на бащинството и зодиакалният му знак значително дефинира отношението му към родителството. Ако се чудите мъжът до вас какъв татко ще бъде и какъв ще е подходя му към децата ви, може да разберете от неговата зодия:

Овен

Мъжът Овен е татко, който може да посвети доста време на своето дете. Той на драго сърце се впуска в приключенията с тях. Старае се да бъде с децата си почтен, придирчив, открит, само че му е мъчно да отхвърля нещо на своя правоприемник. Едно обаче е несъмнено – с него в никакъв случай няма да им е скучно.

Телец

Този татко е почитател на твърдите полезности и държи доста на фамилията си. Той е извънредно изпълнителен и грижлив мъж, на който постоянно може да се разчита. Защото той е благонадежден като канара. Той е радушен, добър и сензитивен, само че от време на време е повече корав, в сравнение с би трябвало.

Близнаци

Докато Телецът от време на време може да бъде прекомерно непоколебим, това не може да се чака от мъжът Близнаци. Той е прекомерно нехаен и даже доверчив, обича да е с децата си и да им дава независимост. Понякога прекомерна и се случва да загуби контрола си над тях. Той обаче ще развие у детето бързо мислене и предвидливост.

Рак

Мъжете Раци са идеалните татковци. Те са грижовни и спокойни с децата си. Лесно намират пътя към емоционалността на детето и поддържат връзка елементарно. Няма да се престараят във възпитанието, само че по елементарен метод ще намерят пътя да му обяснят кое е вярно и кое не. Изграждат дълбока връзка с наследника си, която продължава дълги години.

Лъв

Бащите от тази зодия са идеални за децата си, когато става дума за игри. Те обаче одобряват ролята си на родител доста съществено и постоянно постановат престиж над детето си. Това може да се отрази на душeвността на дребния човек. Лъвът мъчно схваща нюансите на възпитанието и деликатните моменти в детската душeвност и е кадърен да изпадне в прекаленост.

Дева

Те са извънредно грижовни и всеотдайни към децата си. Но не бързат със основаването на семейство. Понякога обаче са доста по-критични и взискателни, в сравнение с би трябвало. Работохолици са и желаят да обезпечат всичко на детето си. Не е изключително гальовен към хлапетата, само че на драго сърце ще се включи в грижата и възпитанието им.

Везни

Бащата Везни е страховит родител. Той е повече като другар за своите деца, само че съумява да ги възпитава строго. Състрадателен и разбиращ е към потребностите им и се пробва да извади най-хубавите качества от тях. Старае се да им даде всестранно обучение, дава им независимост за творчество и деяние.

Скорпион

Скорпионите обичат да са водачи и да постановат своето мнение на децата си. Иска те да му се подчиняват. Но това е до време. В един миг наследниците му ще се разпалват. Дълбоко в душата си Скорпионът е доста завързан към тях и от време на време това може да провокира ревнивост у майката.

Стрелец

Отговорността не е за бащите Стрелци. Ролята на татко за тях е нещо много комплицирано и неясно обвързване за тях. Обичат да се занимават с децата си, до момента в който самите те не стартират да изискват по-специално внимание от него. Грижите и систематичния труд не са за тях. Предпочитат да се включват в игрите.

Козирог

Много значим миг е дали Козирогът е подготвен да стане татко. Ако то е основано с готовност, той ще се показа ослепително. В противоположен случай, непрестанно ще показва претенциите си към него. Козирозите са рационални и извънредно виновни татковци. Те са фокусирани върху възпитанието на децата си и обичат да се занимават с тях, като им дават разнообразни задания.

Водолей

Възможно е бащите Водолеи да са хладни в връзките си с децата. Но това е техният жанр на държание. Но не се залъгвайте. Те обичат децата си, само че не обичат да го обявяват. Едновременно с това ще бъдат страхотни другар с тях. На моменти обаче, хлапетата ще имат усложнения, тъй като те са прочувствени, до момента в който бащите им ще са водени от логиката.

Риби

Бащата Риби може да се каже, че е страховит приятел за своите деца. Той ще се опита да направи живота им по-удобен и сигурен. Рядко ще им се ядосва и ще им се кара. Не очаквайте да възпитава строго наследниците си. Той ще ги остави те сами да се учат от грешките си. За сметка на това пък, този татко ще разбере какво става в душата на детето и ще ги глези доста.

Инфо: http://www.missbloom.bg/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР