Мъжете не са като жените и нещата, които нежният пол

...
Мъжете не са като жените и нещата, които нежният пол
Коментари Харесай

Дами, не му правете тези неща в леглото за нищо на света!

Мъжете не са като дамите и нещата, които нежният пол харесва в леглото, от време на време са неразбираеми за тях. А от време на време даже провокират мощно отвращение и водят до бягство. Списъкът с грешките, които дамите позволяват, е много характерен. Причините също са ясни:

Страстна целувка
Струва ви се, че буйна целувка като от сантименталните филми не може да го възбуди. Но не всички мъже обичат прекомерно развратни целувки. Голяма част от тях не обичат, когато дамата безусловно дъвче устните им.

Хапане
Хапейки гаджето си, вие се представяте като буен див звяр. Но бъдете деликатни! Мъжете са доста по-чувствителни към болката от дамите. Разбира се, от време на време лекото захапване разпалва половата игра. Но сигурно не е нужно да му хапете настървено зърната в ентусиазъм на пристрастеност. Галете го, целувайте го нежно и го не спирайте да го ласкаете – това са неща, които сигурно ще му харесат.

Сухи техники
Ръчните техники са измежду най-сигурните способи да му доставите незабравими полови прекарвания. Но доста дами не помнят едно значимо предписание: не би трябвало да му вършиме масаж на члена на „ сухо”. Това не му доставя никакво наслаждение. Винаги използвайте някакъв лубрикант.

Монотонност
Истината е, че в ствола на члена няма толкоз ерогенни зони, по тази причина да го милвате единствено там и да очаквате, че ще получи оргазъм, е безсмислено. Същото важи и когато движите ръката си нагоре-надолу по члена му с една и съща мощ. Всичко това не е за оргазъм.

Прекомерна стимулация
Най-чувствителното място е главичката на члена. Затова би трябвало да бъдете доста деликатни с нея, изключително преди оргазъм. За нищо на света не засилвайте натиска, не ускорявайте темпото и не я закачайте със зъби при орални милувки.

Стимулиране на уретата
Много дами са уверени, че оралният секс 100% ще се хареса на колегата им. Но в реалност придвижванията с език по главичката и региона на уретата не се харесват на всички. Ако желаете да разнообразите любовната игра тъкмо с тези неща, го направете последователно. И наложително следете реакциите на колегата си.

Докосване на скротума
Тестисите са едно от най-чувствителното място при мъжете. Именно с тях дамите позволяват най-вече неточности. Ако не желаете сътрудникът ви да ви зареже, не е нужно да подлагате тази област на мощен напън. И апропо, върху тях има точка, която при положение на мощен напън, кара члена да спадне. Едва ли това ще е приятна изненада и за двама ви.

Жената да е откъм гърба
Стимулирането на ануса и на простатата могат да му донесат най-големия оргазъм. Въпреки това не всички мъже са подготвени на такива опити. Можете да изпробвате нещо такова, единствено в случай че сътрудникът ви е пред оргазъм. В противоположен случай той може да го разчете като опит за нападение над достойнството си.

Букет от милувки по време на един акт
Колкото по-различни неща има в секса, толкоз по-добре, считат доста дами. Това обаче е доста неправилно. Пренасищането на половия акт с разнообразни техники и способи не го прави запаметяващ се. Така единствено ще изтощите колегата си и себе си физически и прочувствено.

И в никакъв случай не забравяйте, че мъжете обожават да гледат женското лице. Затова би трябвало непрестанно да следите мимиките си. Прекалената вглъбеност убива еротиката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР