Мъжете, които изневеряват, винаги използват целесъобразно (в техните очи) оправдание:

...
Мъжете, които изневеряват, винаги използват целесъобразно (в техните очи) оправдание:
Коментари Харесай

Напред, дами! След 45 с ново либидо и с по-млади мъже

Мъжете, които изневеряват, постоянно употребяват оправдано (в техните очи) опрощение: „ природата ме кара да го правя”. И науката ги поддържа – еволюционно мъжете фактически са програмирани да търсят полови контакти с по-млади дами в детеродна възраст. Но по какъв начин същата тази еволюция е повлияла на женската половост?
Изследванията се оказват благосклонни за дамите над 27 години. Според американски психолози, точно след тази възраст представителките на нежния пол се развихрят – освен по-често и разкрепостено фантазират, само че и много по-често вършат секс. Освен това те с по-голяма подготвеност се съгласяват на инцидентни връзки за една нощ. С други думи, макар публикуваното факсимиле за разпуснатата студентка, най-активни и способни да се любуват на интимния си живот са дамите на междинна възраст.
Учените изясняват, че еволюцията подтиква дамите към полова интензивност, с цел да ги подтикне да раждат, до момента в който към момента са във фертилна възраст. Преди епохи продължителността на живота е била много по-ниска, по тази причина дамата е наследила несъзнателен блян да роди допустимо най-вече деца, до момента в който това е допустимо. При това с придвижване на възрастта половият апетит не зависи от съществуването на непрекъснат сътрудник и броя на децата. Има и още една добра вест за дамите сред 30 и 40 – те изпитват най-голямо наслаждение освен от секса, само че и от работата, от общуването с приятелите и интимния си сътрудник. Е, тук се прокрадва и друга симпатична детайлност – на тази възраст значителен % от дамите трансформират половата си ориентировка или най-малко се осмеляват да пробват случка с представителка на своя пол.

Около 20
Неуверени в секса, ах!
Обикновено се счита, че девойките към 20 са захласнати на тематика секс. Истината е, че те са загрижени повече да наподобяват секси, в сравнение с да изпитат оргазъм (а и последното постоянно не им се получава). Те към момента са неуверени в съкровен проект, а би трябвало да хвърлят старания и в приемането на тапия и намирането на мечтаното работно място. И макар че в сантименталните филми тъкмо тези хубавици са полови фурии, в живота не е тъкмо по този начин. Но – всяко нещо с времето си.

30 – 45
Приятно ми е, аз съм твоят оргазъм!
На 30 към този момент сме постигнали огромна част от най-важните неща в живота си – знаем тъкмо какво желаеме, познаваме се задоволително добре, наясно сме с цената си. И мъжът усеща това. На тази възраст дамите нормално имат постоянна връзка или са минали най-малко през една такава. Либидото им доближава пика си и единствено проблеми с кариерата или децата могат да му повлияят негативно. Мъжете правят оценка високо сексуалността на дамата сред 30 и 45. Тя към този момент не изгаря, заслепена от пристрастеност, а ловко се любува на близостта и връзката като цяло. Тялото й е женствено, привлекателно, а с помощта на опита умее да доставя висшо наслаждение на колегата си. С нея можеш да забравиш всичките си проблеми и да се отдадеш до завършек на любовта. Именно дамата в тази възраст е желана за сериозна връзка – тя е идеалното комбиниране от младост и богат опит. Този факт самичък по себе си работи като афродизиак. За множеството от актуалните дами това е интервал както на мощно плътско предпочитание, по този начин и на подготвеност за майчинство. А най-хубавото е, че множеството от тях нямат никакви проблеми с достигането до оргазъм.

45 – 50
С нови сили... и с по-млади мъже
Природата го е измислила отлично: след 40 стартира нов подем на женската половост. Хормоналното равнище се намалява, само че половите потребности се разкриват с нова мощ. Вероятно това е обвързвано с психически аспект – децата са пораснали, върховете в кариерата са реализирани, можем да стартираме да живеем единствено за себе си! Истината е, че след 46 някои дами стартират да усещат загуба на прелест, цикълът им става по-нередовен, от време на време страдат от сухота на влагалището. Затова е значимо на тази възраст регулярно да се посещава ендокринолог и гинеколог. Но без значение от съответната обстановка, интервалът никога не значи завършек на интимните удоволствия – сексът става по-осъзнат, откриват се нови хоризонти на желанието. По подигравка на ориста, много мъже стартират да изпитват проблеми с либидото тъкмо към 45, което е съвършен мотив за половинките им да си намерят млад ухажор. Тези дами се любуват с отворени прегръдки на живота, тъй като нямат дребни деца, за които да се грижат, не си вършат напразни илюзии, не страдат от дефицит на пари. Мъжете пък са привлечени от тяхната автономия, умелост и самостоятелност. Усещат особеният им магнетизъм и способността им да преподават уроци – както в леглото, по този начин и в живота.

След 50
Много лекари назовават този интервал кулминационна точка на женската половост. Чисто биологично в организма се случват някои промени – приключва се направата на полови хормони, менструалният цикъл приключва, от време на време половото предпочитание понижава. Но не може да става и дума за затихване на либидото. Отново всичко е „ в главата”, в способността да се отърсиш от предразсъдъците и да се радваш на всеки момент. През тази част от живота си дамата може да изпитва безусловно пълноценно полово наслаждение и към този момент не се бои от нежелана бременност. Единственият проблем е сухотата и загубата на разтегливост на влагалището. Тук обаче идват на помощ овлажняващите средства. Много дами на тази възраст споделят, че сексът в никакъв случай не им е носил по-голямо наслаждение. Напълно закономерно е либидото да се усили след края на менструалния цикъл и това не трябва да се счита за нещо ненормално или срамно – както се притесняват някои по-консервативни дами. Напротив, това е времето, в което умерено могат да се любуват на опита, получен през годините.

Между другото
Най-често разцветът на женската половост се случва сред 30 и 35 години – тийнейджърските комплекси са преодолени, ерогенните зони са открити, Кама сутра не провокира потрес. Но способността да се любуваме на секса не зависи генерално нито от възрастта и хормоните, нито от съответния сътрудник или от обществения живот. Тя е в умеенето да изживяваме всеки миг от живота си, да настроим сетивата си да вибрират на вълна „ радост”, с цел да изцедим и последната капка наслаждение от всеки интервал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР