Мъжете и жените понякога комуникират на различни езици. Мъжкият пол

...
Мъжете и жените понякога комуникират на различни езици. Мъжкият пол
Коментари Харесай

Наръчник за силния пол: Не казвай никога това на любимата!

Мъжете и дамите от време на време споделят на разнообразни езици. Мъжкият пол гледа световната картина, а дамите се вторачват в детайлите. Жените са по-емоционални, от време на време не схващат от смешки, наскърбяват се по-лесно. Мъжете би трябвало да са деликатни, когато поддържат връзка с нежния пол. Ето и някои изречения, които в никакъв случай не трябва да казваш на приятелката си. „ Гледай каква мацка. “ Вероятно си го мислиш постоянно, виждаш момиче на улицата и несъмнено ти харесва. Това не значи, че би направил нещо, че би зарязал приятелката си или искаш да изневериш. Но гаджето ти тъкмо това ще си намерения. Никога не казвай на приятелката си, че друга е по-готина от нея. Дори да си помислиш, че се разминаваш на улицата със страшна мацка, просто не го казвай гласно.

„ Изглеждаш извънредно през днешния ден. “ Когато обичаш една жена, ти я харесваш без грим, таман станала от сън, обичаш я даже когато е болна и наподобява унищожена от неприятното си положение. Но в никакъв случай не трябва да ѝ го казваш. Просто ѝ напомняй, че я обичаш, че тя е всичко за теб. Ако нещо във визията ѝ не ти харесва, да вземем за пример облякла се е зле, не ѝ казвай нещата непосредствено, а просто ѝ подсети, че това не ти харесва и не е по твоя усет.

„ Да не би да си в цикъл? “ Всеки мъж знае по кое време приятелката му е в менструация. Този интервал е тежък за всяка жена, тъй като е придружен с дискомфорт и болежка. Повечето дами се повлияват отрицателно от вилнеещите хормони и стават даже досадни, мрънкат, ядосват се и се карат. Когато зададеш този въпрос на приятелката си, тя ще се обиди, тъй като ще реши, че я наричаш небалансирана и злобна.

„ Кога е рожденият ти ден? “ С този въпрос можеш да си осигуриш минимум скандал. Никога не питай приятелката си такова нещо. Ако въпреки всичко не помниш по кое време тъкмо е рожденият ѝ ден, пробвай се да схванеш от профила ѝ в обществената мрежа или от остарели фотоси, само че в никакъв случай не я питай непосредствено. Тя ще го одобри като извънредно пренебрежение и липса на интерес от твоя страна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР