Мъжете харесват лошите момичета, поне докато не решат, че е

...
Мъжете харесват лошите момичета, поне докато не решат, че е
Коментари Харесай

Защо мъжете харесват лошите момичета

Мъжете харесват неприятните девойки, най-малко до момента в който не решат, че е време да си търсят брачна половинка и майка на бъдещите си деца – едвам тогава се оглеждат за положително момиче. Но до тогава – колкото повече драма, колкото повече напрежение, толкоз по-добре. Както е споделил писателят Съмърсет Моъм - „ Ако искаш мъжете да са положителни с теб, би трябвало да се държиш непоносимо с тях, отнасяш ли се както би трябвало, те ще те накарат да си платиш за това. “ Ето главните шест аргументи за този абсурд.

По-секси са

Или най-малко по този начин ги виждат мъжете. Лошите девойки се отличават, те флиртуват с всички, не стоят добродушно в ъгъла. Автоматично в очите на мъжете те наподобяват по-интересни, занимателни и по-разкрепостени в леглото.

Предизвикателство

Лошото момиче е предизвикателство още през цялото време. Не знаеш ще ти обърне ли внимание или ще ти зашлеви пестник единствено тъй като си предложил да я почерпиш пиво. И това е в единствено началото. До края на връзката с такава жена, всичко е тайнственост и предизвикателство.

По-уверени са

Ето това към този момент е потвърдено, неведнъж. Мъжете харесват уверените, ухажваните дами, тези, които доста добре знаят, че са скъпи.

via GIPHY

По-непредвидими са

Мъжете обичат риска, тръпката, това да не знаят какво ще стане на следващия ден, ще имат ли още другарка или тя ще си е тръгнала, без даже да остави записка на хладилника. Да, неприятните девойки са тъкмо толкоз завладяващи за тях.

Не търсят брачна половинка и майка

В положителното момиче мъжете виждат съвършената жена, с която биха могли да бъдат, само че когато решат да се задомят. Не в този момент. Сега търсят вълнуващата, невъзможната, сложната обич, която ще им даде неприятното момиче.

Ето за какво мъжете харесват неприятните девойки. Преди да започнеш да се променяш, тъй че да станеш неприятно момиче, изчакай и запомни две неща:

Лошо момиче се раждаш, не ставаш в следствие.

Всяко нещо би трябвало да си има граница, в това число и това какъв брой неприятна да бъдеш. В последна сметка концепцията не е да вгорчаваш живота на мъжете към себе си.

И още за положителните и неприятните:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР