Мъжът с най-много бракове (и разводи) в Обединеното кралство остана

...
Мъжът с най-много бракове (и разводи) в Обединеното кралство остана
Коментари Харесай

Той се разведе 8 пъти, а деветата му булка го остави пред олтара

Мъжът с най-вече бракове (и разводи) в Обединеното кралство остана отчаян, откакто дамата, която трябваше да се трансформира в негова брачна половинка номер девет, го напусна и избяга с различен мъж преди сватбата.

69-годишният Рон Шепърд към този момент се е дами осем пъти, само че е сигурен, че е намерил своята "съпруга вечно ", когато среща 28-годишната Кристъл Лалек.

Въпреки че предходните му осем брака се провалят, той има огромни очаквания за бъдещето си, тъй като "я обича с цялото си сърце ". Но мъжът от Съмърсет е сломен, когато се прибира и открива, че тя го е напуснала, оповестява Daily Mail.

Преди това двойката е известена от министерството на външните работи в страната, че филипинката Кристъл не може да остане в Обединеното кралство, а би трябвало да се върне в родината си.

Рон признава пред Daily Mirror, че двамата не са консумирали връзката си, тъй като Кристъл била християнка и не вярвала в секса преди брака.

След като момичетото го напуща, той научава от своя другарка, че тя е срещнала различен мъж. Затова той се обажда на миграционните служби - ако Кристъл е решила да остане в страната нелегално.

Двамата се срещат в Тайланд през 2015 година Тогава Кристъл твърди, че не употребява Шепърд, с цел да получи виза и да остане във Англия.

Въпреки разрушеното си сърце, Рон е уверен, че ще открие девета жена, за която да се ожени и има вяра, че същинската му обич е "все още там ".

Още по тематиката прочети тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР