Мъжът, обвинен в блудство с първокласнички в столично училище, остава

...
Мъжът, обвинен в блудство с първокласнички в столично училище, остава
Коментари Харесай

Обвиненият в блудство с първокласнички остава в ареста

Мъжът, упрекнат в блудничество с първокласнички в столично учебно заведение, остава за непрекъснато в ареста. Това реши Софийския градски съд в неделя.

33-годишният Валентин Асенов беше задържан в петък, когато две деца оповестиха, че ги примамил в мъжката тоалетна на 17-о учебно заведение.

Обвиняемият твърди, че не той е нападнал 7-годишните девойки, а те го предизвикали, любопитствайки какво прави в тоалетната.

Делото се гледа при закрити врата, с цел да се резервира анонимността на лицата на възраст под 14 години, защото те се намират под закрилата на Закона за отбрана на детето.

Съдът взе поради и опазването в загадка на интимния живот на обвинения.

На влизане в залата Валентин Асенов остана безгласен и не отговори на журналистическите въпроси.

В залата присъстваше сестрата на обвинения. Тя бе безапелационна, че обвиняванията против брат й не са правилни

„ Той просто е отишъл по дребна потребност, а не при децата. Валентин е обичай в полицията и е бил заставен да каже всичко това. Той провежда спортни събития и всички в Перник го познават. Ако беше подобен, мислите ли, че нямаше да се разбере? “, разяснява още тя.

В правосъдната зала стана ясно, че обвиненият е роден през 1984 година в София, само че от години живее в Перник. Има висше обучение - бакалавърска степен в НСА, като треньор по бокс. Има и незавършено обучение по педагогика, тъй като огромната му фантазия била да стане преподавател по физкултура.

Заради позволени неточности в писмените пояснения, където е написал ключ с у - „ клуч “, висше с у на края - „ висшу “, и автомобил с ф - „ афтомобил “, съдията се усъмни в образоваността на подсъдимия.

Обвиняемият е неженен и живее самичък в Перник. От седем месеца работи като водач във компания за произвеждане и дистрибуция на самун.

Адвокатът му Петър Георгиев съобщи, че ще апелират мярката за непрекъснато задържане под стража. Това ще се случи на 29 май.

Защитникът добави, че клиентът му е отрекъл пред него да е правил блудствени дейности. Първоначално обаче е признал, тъй като е бил подложен на електрошок и побой в полицията. Асенов обаче не си извадил здравно.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР