Мъжът, наречен "човешката кукла Кен", наскоро направи поредната сериозна операция

...
Мъжът, наречен "човешката кукла Кен", наскоро направи поредната сериозна операция
Коментари Харесай

Кен в човешко тяло, който не спира с операциите

Мъжът, наименуван "човешката кукла Кен ", неотдавна направи следващата сериозна интервенция за модифициране на тялото си.

Последната процедура, на която се подложи, е за промяна на гръбните импланти, сложени под раменете му през 2015 година, с по-малка тяхна версия.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА КУКЛАТА КЕН В ЧОВЕШКО ТЯЛО В ГАЛЕРИЯТА НИ

По време на процедурата е отстранена и вена на челото му, която доста го е дразнела.

Тази интервенция коства на мъжа 21 хиляди $, с което общата сума, изразходвана за рационализиране на тялото му, възлиза на 560 хиляди $.

36-годишният Джъстин Джетлика от Лос Анджелис има повече от 550 козметични процедури, в това число интервенции на бицепсите, импланти и пет интервенции на носа.

"Гледам на това като на изкуство. Аз съм нещо извънредно друго от всеки различен човек “, споделя Джъстин.

"Преди две години бях първият човек в света, който си постави латисимусни импланти (латисимус са мускули на гърба, бел. ред.) Аз ги проектирах. Всичко се получи добре, просто се оказа малко огромно “, изяснява живият Кен.

За да се увери, че имплантите са съвършени този път, следва дълъг развой на планиране, пет пробни импланта и две разнообразни имплантиращи компании.

Джъстин прави първата си пластична интервенция, когато навършва 18 година

Променя носа си. Казва, че бил въодушевен от сериала "Животът на богатите и известните " и желал визия на звезда. Той считал, че пластичната хирургия, ще го приближи до света на богатите и известните.

В момента съвсем няма част от тялото му, която да не е изменена.

Поставя импланти на всички места по тялото си – в гърдите, раменете, бицепса, трицепса и бедрата; оправя още няколко пъти носа, скулите и челото си; слага силикон в задните си елементи и още доста други усъвършенствания.

Джъстин надалеч не е единственият мъж, подготвен на всичко, с цел да наподобява по идеалния за него метод.

Той има конкуренция в лицето на бразилеца Родриго Алвес, похарчил 530 хиляди $ през годините, с цел да се приближи оптимално до мечтания облик.

Двамата явно се познават добре и даже имат общи фотоси в обществените мрежи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР