Мъжът, нападнал съпруга на председателката на Камарата на представителите на

...
Мъжът, нападнал съпруга на председателката на Камарата на представителите на
Коментари Харесай

Нападателят на съпруга на Пелоси не призна вината си в съда

Мъжът, нападнал брачна половинка на председателката на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Нанси Пелоси, не призна виновността си в съда в Сан Франциско, предадоха международните организации. Задържаният за насилието Дейвид Депапи се появи за малко в правосъдната зала и бе пратен от съдията в предварителния арест.

На мъжа, който е на 42 години, бе отказано стартиране под гаранция и му бе неразрешен всевъзможен контакт с Пелоси или брачна половинка й, както и да се приближава на по-малко от 135 метра от тяхната къща в Сан Франциско, където бе осъществена експанзията предишния петък.

Нападателят е желал да нападна в действителност Пелоси и да й “счупи коленете й ”, в случай че тя не признае лъжите на демократите, се споделя в правосъден документ. Той влезнал в дома на семейство Пелоси в петък сутринта, като носел и въже, ръкавици и тиксо. Пол Пелоси съумял обаче да набере незабавния номер 911, преди да бъде атакуван с чук.

Властите счита, че обвиненият за закононарушението е имал желание да похити председателката на Камарата на представителите. Това може да му коства 20 години затвор. За експанзията над мъжа й той може да получи до 30 години затвор.

Депапи, който живеел в гараж в дребен град покрай Сан Франциско, споделил в последните месеци в обществените мрежи изявления, в които се твърдяло, че изборите в Съединени американски щати са откраднати или че имунизациите против Коронавирус не дават резултат. Според дъщерята на негова някогашна другарка наскоро той се насочил и към крайнодесните последователи на коспиративни теории.

Адвокатът на Депапи, Адам Липсън, съобщи, че желае да бъде направена оценка на психическото положение на клиента му. Според прокурорите по случая нападението над Пол Пелоси е било политически стимулирано.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР