Мъжът, който се прочу като голото бебе на обложката на

...
Мъжът, който се прочу като голото бебе на обложката на
Коментари Харесай

Съд до дупка! Бебето на Кърт Кобейн си иска парите

Мъжът, който се прочу като голото бебе на обложката на албума Nevermind на Nirvana от 1991 година, внесе още веднъж желае си против групата с обвиняване за полова употреба, откакто по-рано арбитър отхвърли първичната му тъжба.

Ищецът Спенсър Елдън е подал в съд в Лос Анджелис поправения си иск, в който твърди, че " сластното изображение " на корицата на албума всъщност е " детска порнография ", с чиято помощ групата е спечелила десетки милиони долари за негова сметка.

Сред десетимата ответници са барабанистът на Nirvana Дейв Грол, басистът Крист Новоселич, вдовицата на фронтмена Кърт Кобейн – Кортни Лав, фотографът Кърк Уедъл и няколко звукозаписни компании.

Елдън желае от всеки от тях минимум 150 000 $ обезщетение.Адвокатите на групата внесоха искане жалбата да бъде отхвърлена, защото е заведена много след 10-годишния интервал на отминалост.

" Елдън в продължение на три десетилетия се е възползвал и печелил като звезда, представяйки се като " бебето Нирвана ".

Той театралничи неведнъж във възстановка на фотографията от корицата на албум против възнаграждения, името на албума Nevermind е татуирано върху гърдите му, взел участие е в телевизионно токшоу, облечен в костюм, който имитира голо тяло като подигравка на облика от фотографията, продава в eBay копия от корицата на албума със собствен подпис и е употребявал връзката си с албума, с цел да притегля дами ", гласят причините на юристите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР