Мъж загина при тежка катастрофа в Ботевградско, съобщава botevgrad.com. Инцидентът

...
Мъж загина при тежка катастрофа в Ботевградско, съобщава botevgrad.com. Инцидентът
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Мистерия обвива смъртта на 52-г. мъж край Ботевград. Забил се е в дърво, но…

Мъж почина при тежка злополука в Ботевградско, оповестява botevgrad.com.
Инцидентът е станал през днешния ден, малко преди 12 часа. Автомобил „ Киа Соренто “ се е движил в посока към Литаково, когато внезапно се отклонил от неговата лента и навлязъл в насрещното. След това колата се забила в крайпътно дърво, описа свидетел на произшествието, който се движел от Литаково към Ботевград. Той подал и сигнала в полицията. Пристигналият дежурен екип единствено установил гибелта на лидера на автомобила. Той е бил самичък в колата.
Катастрофата е станала на прав сектор, тъкмо против кравеферма Медвен. При огледа пътните служители на реда не откриха спирачен път. Тепърва при аутопсията ще стане ясно дали на водача му е прилошало преди да се удари в дървото.
Жертвата е на 52 години, а адресът му е в София.
Днес по обяд асфалтът бе влажен, поради падналия дъжд. Официално пътят се води в ремонт и позволената скорост за придвижване 30 километра в час, само че тя всеобщо не се съблюдава от водачите.
Движението по пътя Ботевград-Литаково не бе спирано поради злополуката, само че пътни служители на реда контролираха до момента в който траеше огледа на местопроизшествието.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР