Мъж разкрива защо според него жените на средна възраст са

...
Мъж разкрива защо според него жените на средна възраст са
Коментари Харесай

Защо всички мъже луднаха по жени, прехвърлили 40-те

Мъж разкрива за какво съгласно него дамите на междинна възраст са много по-привлекателни, в сравнение с тези, които са на 20. Той е на мнение, че дамите на 40 години и от горната страна имат страхотни преимущества.

Според него дамата, която доближава или е предходна 40 години е доста по-зряла, самоуверена и секси, в сравнение с тази на 30 или по-малко.

Истинската неподправена хубост на живота не е в неналичието на бръчки, а тяхната поява. Побеляването на косата даже също има своя сексапил, макар, че дамите ловко го крият, когато си я боядисват.

Ето кои са главните преимущества на дамата на зрелост:

1. Когато една жена е към и над 40, тя няма да те попита в прав текст какво си мислиш. Причината е, че нея просто не я касае.

2. Жената на достолепна възраст е живяла задоволително дълго, с цел да е изцяло наясно със себе си. Тя знае какво желае и е изцяло уверена в личните си сили и качества. Предпочита да заобикаля общите приказки и постоянно е съответна и точна.

3. Жената над 40 се гордее с бръчките си и не се свени да ги скрива. Тя е на мнение, че няколкото бръчки я вършат още по-секси. Освен това нейното либидо на тази възраст е извънредно мощно. Тя знае какво желае в любовта и рядко бърка.

 над 40

4. Дамата на междинна възраст обича да споделя истината. На нея може да ѝ се има доверие, само че в случай че се ядоса, постоянно ще ти го каже в очите. Тя стопира да премълчава обстоятелствата - постоянно е директна, тъй като ѝ е писнало от игрички и интриги.

5. Такава жена ненавижда да прави подиуми, само че не прости прегрешенията на мъжа до нея. Тя е по-търпелива и умерена, склонна е на амнистия, само че не и да прави прекомерни взаимни отстъпки. Тя може да обърне тил на мъжа и елементарно да откри нов път за себе си, стига да реши.

 над 40

6. Жената над 40 готви прелестно. Домакинството за нея е част от живота и то я прави по-женствена. Тя го прави, тъй като желае да ѝ е чисто и подредено, не е с цел да се хареса на мъжа до себе си.

7. Жена над 40 не ревнува без мотив. Ако ѝ се даде подобен мотив, тя може да прояви темперамент, само че в никакъв случай няма да задържи принудително мъж, който се колебае дали да е с нея.

 над 40

8. Дамата на междинна възраст знае какво желае един мъж. За нея той е изцяло предвидим и транспарантен. Тя е наясно какви дефекти и преимущества може да ѝ даде мощната половинка.

9. Жената над 40 няма да търпи индивидът до нея да не я цени и почита. Защото е наясно, че постоянно може да си тръгне или да стартира изначало.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР