Мъж почина, след като бе жестоко пребит в Монтанско. Това

...
Мъж почина, след като бе жестоко пребит в Монтанско. Това
Коментари Харесай

България изтръпна! Убийство с невиждана жестокост потресе Монтанско, младежи са задържани

Мъж умря, откакто бе грубо пребит в Монтанско. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Случаят е от 15 юли. Около 22.50 часа на тел. 112 бил подаден сигнал за побой в село Габровница. Обадилият се декларирал, че след сборичкване, един от участниците в екшъна е в безсъзнание.
Веднага след сигнала на адреса са изпратени два автопатрула от районното ръководство в Монтана и екип незабавни медици от регионалния град. При идването им е открито, че едното лице е умряло – 58-годишен гражданин на Монтана. По данни на очевидци са открити и арестувани причинителите на действието – 28-годишен и 18-годишен, и двамата поданици на Габровница. Същите са арестувани за период до 24 часа, като единият е настанен в помещение за задържане в МБАЛ-Монтана, защото е с получени контузии на главата.
Причината за зародилия скандал са отправени неприлични реплики от страна на арестуваните към фамилията на умрелия. Словесните офанзиви прераснали във физически, при което двамата са му нанесли удари с предмет. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Извършени са редица процесуално-следствени дейности и са разпитани всички участвали на местопроизшествието.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 115 Наказателен кодекс и работата продължава районното ръководство на Монтана.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР