Мъж от врачанското село Три кладенци подпали жена си докато

...
Мъж от врачанското село Три кладенци подпали жена си докато
Коментари Харесай

Ужас във Врачанско: Изверг подпали жена си докато спи, после грабна косата и...

Мъж от врачанското село Три кладенци подпали жена си до момента в който спи.

Снощи малко след 21 часа комшия на фамилията попаднал на злокобна панорама. Жената горяла в двора на фамилната къща и се опитвала да се самозагаси.

Позовавайки се на свои източници, Нова телевизия оповестява, че това не е първото посягане на 52-годишния мъж против 45-годишната жена, с която живее на фамилни начала. Преди време остригал косата й и даже опитвал да я удави в близкия язовир.

Същата вечер той гонил с коса сина си, с цел да го заколи. Това направил и с по-големия си наследник преди години и това го принудило да напусне дома на родителите си.

След огнената вендета над брачната половинка си мъжът траял да размахва острието на косата и да заплашва, който срещне. Успял да се укрие през нощта, само че тази заран служителите на реда го намерили и го задържали.

Мъжът е престъпно проявен и осъждан на отнемане от независимост. Жената е с над 90% изгаряния и е превозена в „ Пирогов”.

В хода на следствието е открито, че мъжът употребявал запалителна течност и запалил дамата до момента в който спяла, за да я умъртви.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР