Мъж нападна и преби ученик насред Бургас, защото му казали,

...
Мъж нападна и преби ученик насред Бургас, защото му казали,
Коментари Харесай

Мъж преби непознат ученик на центъра на Бургас

Мъж атакува и преби възпитаник посред Бургас, тъй като му споделили, че не може да набие инцидентен човек.

Нападението е станало на 4 март тази година. Агресивният 20-годишен нападател се е разминал единствено с санкция от 1000  лева научи Burgas24.bg.

Пострадалият С. М. към датата на нападението е бил на 17 години. Той излязъл от вкъщи си и се запътил към болница " Св. София ". Минавайки през площад " Св. св. Кирил и Методий “ забелязал настрана четири момчета, които не познавал и за пръв път виждал в този миг. Това били очевидците Г.И., И.В., Г.Е. и обвиненият Ст. Ч.. Четиримата стояли на площада и пиели алкохол. Никой от тях не познавал потърпевшия. Пребитият възпитаник не влезнал в контакт с четирите момчета, които били на по-голяма възраст от него, не разменил никакви реплики с тях, а умерено траял пътя си към болничното заведение. Той се разминал и с негова позната  Т.К. - ученичка, като двамата се поздравили с жестове.

И.В. провокирал шеговито обвинения като му споделил, че не може да удари някой инцидентен минувач. Обвиняемият се огледал и забелязал преминаващия край тях възпитаник. Той приел предизвикването засилил се с бърза крачка след потърпевшия, който таман се разминавал с познатата му ученичка и продължавал напред, без да подозира за желанията на нападателя си. Настигайки потърпевшия в тил, обвиненият го блъснал с крайник в региона на врата, при което потърпевшият залитнал напред и изпитал мощна болежка, след което спрял. Пострадалият изпаднал в потрес и обръщайки се да види кой го удря, още веднъж бил ударен още няколко пъти с юмруци в региона на лицето. Докато нападателят удрял потърпевшия, сред тях не били разменяни реплики, а ученикът бил стъписан и чувал виковете на подстрекателите, които окуражавали обвинения да продължава. Тъй като обвиненият превъзхождал физически потърпевшия, той не можел да се отбрани и само стоял и поемал ударите на обвинения.

Две свидетелки познавали обвинения и компанията му като конфликтни персони и се притекли на помощ на потърпевшия. Като видели, че от ударите на момчето му потекла кръв по лицето, биячът и компанията му избягали. Случилото се е било записано от охранителни камери на Община Бургас.

Момчето е получило отоци и синини на ляво око, кръвонасядане на долна джука и болки във врата. 

На съвещание на Районен съд – Бургас, извършено в средата на декември, обвиненият е изискал налагане на минималната планувана в закона размер санкция. Пред съда той е съжалил за постъпката си. 

Нападателят е приет от Районен съд – Бургас за отговорен в побоя. Той е освободен от наказателна отговорност и се е разминал с санкция от 1000 лева Осъден е да заплати в интерес на ОДМВР - Бургас направените разходи в размер на 117 лв. за заплащане на движимости лица, както и да заплати в интерес на страната по сметка на Районен съд - Бургас сума в размер на 5,00 лв., представляваща държавна такса за служебно издаване на изпълнителен лист.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР