Бившият ас на Ливърпул Стивън Уорнък казва, че той и

...
Бившият ас на Ливърпул Стивън Уорнък казва, че той и
Коментари Харесай

Пиянството на бившата звезда на Ливърпул преди сезона завърши с отбора в затворническа килия

Бившият ас на Ливърпул Стивън Уорнък споделя, че той и съотборниците му един път са се озовали в пандиза след пияна вечер преди сезона.

42-годишният състезател, който също е играл за Блекбърн, Астън Вила и Лийдс, беше чартърен в Ковънтри Сити през сезон 2003/04. Мениджърът Гари Макалистър сложи играчите в крачка през лятото с помощта на изключително уморителен подготвителен режим, само че ги остави да издуха парата с една вечер на тима в края на турнето.

Говорейки за Under the Under Подкастът на Cosh, Warnock споделя, че абсурдът е прераснал в безпорядък, откакто на играчите е било неразрешено да влизат в нощен клуб. „ Бяхме на турне [в Германия] и имахме сложна предсезонна подготовка, тъй че [Маклистър] сподели, че би трябвало да имаме малко въодушевление за тима “, спомня си някогашният краен бранител.

“ Имахме съвсем като сал с бар на него, който се спускаше по канал и просто щяхме да излезем и да пием един ден и да се опознаем попитахме: „ Може ли да излезем довечера? “, а [Маклистър] сподели:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР