Да направиш комплимент на някого автоматично може да повиши увереността

...
Да направиш комплимент на някого автоматично може да повиши увереността
Коментари Харесай

`Моята свекърва мисли, че съм грозна - тя никога не ми е правила комплимент`

Да направиш комплимент на някого автоматизирано може да увеличи увереността му - само че една жена е сигурна, че свекърва ѝ я мисли за грозна защото тя в никакъв случай не е коментирала външния си тип.

Въпреки че няма значение какво мислят хората за вас, от време на време дребен комплимент или удостоверение може да ви успокои, изключително когато става въпрос за външния ви тип.

Въпреки това една жена призна, че в действителност има вяра, че свекърва й я мисли за грозна и не я счита за привлекателна, защото в никакъв случай не й е правила комплимент за това по какъв начин наподобява. Тя твърди, че постоянно ще разяснява какъв брой хубав е синът й и какъв брой красива е щерка й, само че в никакъв случай не е казвала същото за снаха си.

В неизвестен пост до Mumsnet тя сподели: „ Моята свекърва в никакъв случай не е казвала непосредствено, че съм грозна, само че в никакъв случай не ми е правила комплимент и за външния ми тип. Обратно, тя непрекъснато ще споделя какъв брой е красива наследник (съпругът ми) и какъв брой красива е щерка й, стартирам да имам вяра, че тя въобще не ме счита за привлекателна и не съм дост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР