Отпадането на Виктор Стоянов от Денсинг старс донесе разочарование на

...
Отпадането на Виктор Стоянов от Денсинг старс донесе разочарование на
Коментари Харесай

Виктор Стоянов изчезна без следа след „Денсинг старс”, върза тенекия на БТВ

Отпадането на Виктор Стоянов от „ Денсинг старс ” донесе отчаяние на мнозина, в това число и на самия него. Чувството обаче надали е толкоз мощно, че да измести професионалния му ангажимент към шоуто и bTV.

Затова и беше много необичайно, че във вторник преди обед първият основен воин в „ Ергенът ” не се появи в студиото за изявление с Деси Стоянова и Петър Дочев. Виктор „ върза тенекиена кутия ” освен на водещите, само че и на професионалната си партньорка в танците Михаела. Тя остана сама да се чуди къде се е изгубил мъжкия „ Черен лебед ” от „ Денсинг старс ”.



„ Предполагам, че има персонални задължения ”, разяснява Михаела.

„ Викторе, нека не е персонално отношение ”, разяснява с усмивка Деси Стоянова, а сътрудника ѝ Петър Дочев просто показа разочарованието си, като подсети, че като се обещае нещо, би трябвало да се направи.



Михаела беше в действителност най-изненадана от неналичието на Виктор. Тя призна, че не е знаела нищо на него преди „ Денсинг старс ”, тъй като не е гледала „ Ергенът ” и даже няма тв приемник в дома си. „ Беше ми по-трудно психически да работя с него, в сравнение с физически ”, изясни танцьорката, която към този момент е известна на всички като Мишето.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР