В Германия хакери се опитаха да откраднат и препродадат онлайн

...
В Германия хакери се опитаха да откраднат и препродадат онлайн
Коментари Харесай

Хакери се опитаха да препродадат билети за концертите на Тейлър Суифт

В Германия хакери се пробваха да откраднат и препродадат онлайн билети за концерти от европейската част от турнето на американската мегазвезда Тейлър Суифт, заяви ДПА, цитирайки  компанията „ Ивентим “ (Eventim).

„ Ивентим “ краткотрайно прекрати препродажбата на билети за Суифт, заяви представител на компанията пред ДПА. Броят на неоторизираните препродажби е в ниския двуцифрен диапазон.

Билетите за концертите на Тейлър Суифт са налични единствено посредством мрежата на „ Ивентим “. Като мярка за сигурност те са персонализирани, а

препродажбата им е допустима единствено през онлайн платформата за продажба на билети.

Според представител на компанията паролите на редица консуматори са анулирани като защитна мярка. Тази мярка, не значи, че всички хора, на които им са анулирани паролите, са наранени от хакерската офанзива.

„ Ивентим “ предлага на потребителите да сменят паролите си. След като бъде основана нова, цифровите билети би трябвало да бъдат още веднъж забележими.

Транзакциите, които са били разпознати като лъжливи са анулирани, а „ Ивентим “ рапортува за случаите на полицията.

Американската мегазвезда Тейлър Суифт започва европейската част на турнето си „ Ерас “ в Париж в четвъртък, 9 май, след което ще продължи в Лион, Мадрид, Лондон и Мюнхен, предадоха Агенция Франс Прес и ДПА. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР