Мъж на име Мунемо Мушонга се опитва да използва името

...
Мъж на име Мунемо Мушонга се опитва да използва името
Коментари Харесай

Замесиха Джордж Флойд в производство на филми

Мъж на име Мунемо Мушонга се пробва да употребява името на Джордж Флойд и да извлече дивиденти от расистката драма в Съединени американски щати, предадоха от „ Variety “. Според данни на американския търговски указател той е подал заявление за регистрация на марка с името на починалия Флойд на 5 юни за задачите на „ основаване и разпространяване на сериали и филми “.

Въпросният Мушонга няма изявени връзки в развлекателната промишленост, нито пък със фамилията на Джордж. От TMZ настояват, че са се свързали с мъжа, само че той отказал да разкрие каквито и да е детайлности към акцията.

Според американския търговски указател потреблението на име на жив човек е допустимо, единствено с подписаното му единодушие. Тъй като Флойд не е сред живите, не излиза наяве по какъв начин ще се действа в тази ситуация и дали фамилията му ще бъде потърсено за единодушие. От организацията означават още, че в случай че индивидът, чието име е забъркано, е обществено прочут, това може да е задоволителна причина молбата да бъде отказана.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР