Мъж на 55-годишна възраст от село Къпиновци опита да се

...
Мъж на 55-годишна възраст от село Къпиновци опита да се
Коментари Харесай

Мъж опита да се самозапали заради крайна бедност

Мъж на 55-годишна възраст от село Къпиновци опита да се самозапали в постройката на Дирекция „ Социално подкрепяне “ в Исперих, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева.

Сигналът е подаден в петък преди обяд от началника на отдел „ Закрила на детето “ в Исперих. Мъжът разлял в постройката запалителна течност, примес от бензин, нафта и алкохол, извадил запалка и се заканил, че ще възпламени себе си, постройката и чиновниците, в случай че не му бъдат върнати неотложно трите деца, изведени от вкъщи му ден по-рано. При последвалите договаряния мъжът е разколебан за желанията си и отведен в Районното ръководство. Няма потърпевши хора или имущество. Образувано е досъдебно произвеждане.

Георгиева изясни, че мъжът е бил престъпно проявен и осъждан. Той и дамата, с която живеел на фамилни начала имат четири деца. 

Директорът на Регионалната дирекция „ Социално подкрепяне ” в Разград Таня Костова сподели, че и четвъртото дете също е изведено от фамилията. Причината е крайната беднотия, в която живеят. Едното от децата е настанено в Център за настаняване от фамилен вид, а трите в приемни фамилии, уточни Костова. По думите ѝ мъжът не осъзнава, че с настояването си за връщането на децата назад в дома им вреди доста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР