Мъж, който посетил приятел, за да пият по чаша чай

...
Мъж, който посетил приятел, за да пият по чаша чай
Коментари Харесай

Глобиха мъж за чай в дома на приятел

Мъж, който посетил другар, с цел да пият по чаша чай в дома му, е санкциониран от полицията за нарушение на разпоредбите за заключване, наложени поради ковид, заяви в. „ Дейли мейл ”. Мъжът посетил дома на другар в Лоутън покрай Уигън, с цел да се наслаждения на чаша от горещата ароматна напитка в петък вечерта, описа Нова тв.

Служителите удостоверяват, че му е била наложена санкция от 200 паунда за първо нарушаване. След като бил спрян от служителите на реда, нарушителят се опитал да ги излъже за повода да наруши строгата карантина. Хората на възраст над 18 години в Англия, които получават уведомление за наложена санкция, ще би трябвало да платят 200 английски лири, в случай че това е първото им нарушение. Сумата се понижава до 100 паунда, в случай че платят в границите на 14 дни. За второ нарушаване санкцията е 400 лири като оптималната глоба е в размер на 6,400 лири.

Англия е следващата страна, която наложи доста строги ограничения на изолираност. Преди дни стана ясно, че в Гърция учителка е била задържана и наказана на година затвор, тъй като не е носила маска в час.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР