Мъж е нападнал паркинг инкасатор в района на синята зона

...
Мъж е нападнал паркинг инкасатор в района на синята зона
Коментари Харесай

Атакуваха паркинг инкасатор в Шумен

Мъж е нападнал паркинг инкасатор в региона на синята зона на бул. “Славянски ” до Цветния пазар в Шумен, оповестиха за „ Монитор “ очевидци. След като е блъснал служителя на общинското дружество “Общински жилища и парцели ” нападателят се е качил в кола и е липсващ от местопроизшествието.

“Бях в региона си ей тук до парапета, когато се появи един мъж.

Обърна се към мен с обидни думи и се развика: Ти за какво си заплашвал жена ми? ” – описа пред кореспондент пострадалият, 65-годишният Фикрет Мехмед. “Попитах да не би да е станала някаква неточност, коя е жена ви, той сподели – една бременна.

Докато му кажа, че не съм обслужвал бременна жена и не е имало никакъв проблем с дами клиенти, той ме удари с пестник по лицето, аз до момента в който усетя какво става, той се е качил в кола и е избягал, само че очевидци съумели да видят колата и да запишат номера й ”. – добави Мехмед.

Инкасаторът съобщи на служителите на реда изложение на колата – жълто Ауди А3 с търговищки номер. Предстои мъжът да бъде прегледан, а на следващия ден да бъде освидетелстван и от правосъден медик
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР