Човек, блокиран в продължение на 3 дни на отдалечен бахамски остров, беше спасен от бреговата охрана, след като изстреля сигнални ракети

...
Мъж беше блокиран на изолиран бахамски остров в продължение на
Коментари Харесай

Мъж беше блокиран на изолиран бахамски остров в продължение на три дни, след като платноходката му излезе от строя.

< p>Бреговата охрана на САЩ го спаси в петък, се казва в съобщение за новини.

Те казаха, че не биха забелязали мъжа, без той да стреля с червени сигнални ракети от кораба си.

Мъж, който беше блокиран в продължение на три дни на изолиран остров Бахами, беше спасен в петък, след като изстреля сигнални ракети от платноходката си, съобщи бреговата охрана на САЩ в съобщение за новини.

Бреговата охрана получи сигнал от своя екипаж на "платноходка с увреждания, изстрелваща ракети близо до Кей Сал", казаха служители в съобщението за новините.

Кей Сал е малък остров, на който вече няма живи хора. Това е бахамска територия, но е по-близо до Куба и Флорида, отколкото който и да е от големите бахамски острови.

Бреговата охрана на САЩ има споразумение с Бахамските острови редовно да лети над Кей Сал, за да търси хора, потенциално блокирани там , според Florida Keys News.

В този случай, бреговата охрана пусна доставки на човека, след като го забеляза, включително храна, вода и радио за установяване на комуникация, казаха служители в съобщението за новините.

Мъжът каза на екипажа, че е бил блокиран в продължение на три дни, след като корабът му излезе от строя, каза бреговата охрана. Агенцията не уточнява какво се е объркало.

Екипаж по-късно го извади от острова, прехвърляйки го на Кралските сили за отбрана на Бахамските острови в „добро здраве“, казаха служители, според съобщението за новините.

„Горди сме, че спасихме живота на този човек. Този случай служи като перфектен пример за това защо трябва да имате подходящо оборудване за безопасност на кораба си“,  каза старши офицер 3-ти клас Дев Крейг, служител на бреговата охрана , в съобщението за новините.

„Без да видя сигналната ракета, случаят може да не е имал успешен изход“, добави Крейг.

В миналото бреговата охрана на САЩ е идвала през кораби с мигранти в околностите на Кей Сал. Хората от Хаити и Куба понякога са блокирани там, опитвайки се да стигнат до САЩ.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР